Vaše mjesto pod Suncem!
Mjesto za savršen odmor

Restoran & Terasa

Izvrstan jelovnik u skladu s tradicionalnom ljubaznošću i profesionalnom uslugom.

Rezerviraj sada

Rezervirajte sada putem našeg online sustava!

Mir & Tišina

Ugodan, suvremen, dizajnerski hotel smješten na mirnom i lijepom mjestu.

Hotel Kastel - A place in the sun

Kastel je udoban, suvremeno dizajniran hotel smješten na mirnoj i lijepoj lokaciji, u samom centru Kaštela. Plaža je udaljena 70m od hotela. Ista udaljenost je do šetališta - promenade, koja vodi kroz uske, živopisne trgove i ulice sve do ruševina srednjovjekovnih dvoraca kaštelanskih obitelji. Hotel je smješten između dva velika turistička središta: Splita i Trogira i može biti polazišno odredište prema nekim od najatraktivnijih gradova na hrvatskoj obali.

Hotelski sadržaj nudi ugodne i suvremeno dizajnirane sobe (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i obiteljske sobe). Sobe imaju pogled na more i panoramu grada Splita. Neke imaju pogled na obližnje otoke te planinu Kozjak.

Hotel u ponudi ima i prostranu, zelenu terasu pored restorana hotela, koja može biti izvrsno mjesto za opuštanje, te besplatno parkiralište za goste hotela. Dodatnu prednost hotela predstavlja mala udaljenost od zračne luke Split (15 minuta vožnje).

Hotel Kastel je ugodno, mirno i lijepo mjesto za opuštanje u regiji sa planinama, obližnjim otocima i kristalno prozirnim morem.

HOTELSKI SMJEŠTAJ & RESTORAN

Jednokrevetna soba
Pročitajte dalje
Dvokrevetna soba
Pročitajte dalje
Trokrevetna soba
Pročitajte dalje
Family room
Obiteljska soba
Pročitajte dalje
Restoran & Zelena Terasa
Pročitajte dalje


Panorama Kaštela

Grad Kaštela